Cosplay

Cosplay

I cosplay standen i år blir det igjen holdt turneringer i Mario kart og Smash, i tillegg til mye nytt.

Det er mulig å komme innom standen under hele lanet for å spille blant annet Mario kart og Smash utenfor turneringene for de som bare ønsker å komme å spille. Det blir holdt photoshoot og workshop, blir vist cosplay bilder på skjerm i standen, å våre cosplay og skit konkurranser blir holdt på scenen i år igjen.

Konkurranser

Det blir konkurranser i cosplay på fredagen, men vi har valgt å dele opp det som vanligvis ses på som en cosplay konkurranse i to deler ved å ta den delen som går på å bare vise frem cosplayet ditt som en egen konkurranse uten show delen og å ha show delen som en egen konkurranse som vi kaller skit konkurranse, mest med hensyn til de cosplayerene som velger å ikke delta på cosplay konkurranser grunnet at de ikke tørr delta på show delen av konkurransen så vi har noe for hver som ønsker delta. Det er derfor valgfritt om du deltar i bare den ene eller begge delene av konkurransen.

Cosplay konkurransen holdes fra 17:00 – 18:00 å går ut på å vise frem ditt cosplay på scenen.

Skit konkurransen holdes fra 19:00 – 20:00 å går ut på å lage et show på scenen  innenfor et tidsrom på 2-5 min.

Alle deltagere møter opp ved scenen 10min før konkurransen starter for kort gjennomgang.

Vi blir igjen sponset av Nerdeportalen med premier i tillegg til pengepremien fra AgderLAN.

Meld deg på her: Påmeldingskjema i EventSafe

Siste frist for påmelding er 23:00 torsdag, dagen før konkurransen.

Lydfil som legges ved under påmelding til skit-konkurransen skal være ferdig redigert så kun den delen av filen som skal spilles på scenen blir levert inn med påmeldingskjema.

Premier

 • Cosplay
  1. 3 000 + Jumbo finest art worbla, 250g coolmorph og en valgfri Kamui bok
  2. Large finest art worbla, 200g coolmorph og en valgfri Kamui bok
  3. Medium finest art worbla, 100g coolmorph og en valgfri Kamui bok
 • Skit
  1. 1 500 + Jumbo finest art worbla, 250g coolmorph og en valgfri Kamui bok
  2. Large finest art worbla, 200g coolmorph og en valgfri Kamui bok
  3. Medium finest art worbla, 100g coolmorph og en valgfri Kamui bok

 

Kamui bøkene blir bestilt etter annonsering av vinnere og sendt etter LANet. Vinnerene møter ved cosplay standen etter annonseringen for å gå over hvilke bøker de ønsker med cosplay crew.

Workshop

Det blir holdt workshop i cosplay standen fra 15:00 – 22:00 hver dag under LANet der Ao Ai cosplay fra cosplay crewet lærer de som ønsker å delta om forskjellige materialer og måter cosplayere bruker for å lage blant annet våpen og armor til sine cosplay.

Alle deltagere på LANet har lov å delta på workshopen og velger selv hva de ønsker å lage med veiledning fra oss.

Photoshoot

I år blir det holdt photoshoot for de som ønsker å være med på dette under LANet. Det blir satt av et eget rom der vi har tilgang til alt som trengs for å ta bilder.

Turneringer

Det blir turneringer i Mario kart og Smash i cosplay standen torsdag fra 14:00-17:00. Påmelding til turneringene skjer under LANet fra LANet starter til 13:00 på torsdagen. Det blir spillrelaterte premier.

Mario kart

CC på Mario kart blir bestemt etter deltageres ønsker. Antall runder og deltagere i hver runde blir bestemt ut fra interesse og antall påmeldte.

Smash

Smash spilles med liv, tre liv pr. deltager og antall runder blir bestemt etter antall påmeldte. Det er eget ansvar å møte opp til riktig tid, men det blir også annonsert på scenen når turneringene starter.

Stands

Det er åpent for stands i år for alle som ønsker å delta med stand under LANet, men det er begrenset med plass så det gjelder å være raskt ut om du ønsker å sikre deg plass.

 


Om du har spørsmål så ta gjerne kontakt med den i vårt cosplay crew som er ansvarlig for området spørsmålet gjelder. Spørsmål og påmelding angående stand samt generell info går gjennom Cosplay Crew Admin.

Cosplay Crew Admin – VildeAgderlan.cosplay@gmail.com

Turneringer – ChristineCoolstine@hotmail.com

Workshop – CamillaAoai_cosplay@hotmail.com