Informasjon for deltakere

Første gang du er på LAN? Her har vi samlet litt informasjon for deg som lurer på hva som skjer.

Hva gjør man på AgderLAN?

På AgderLAN kan du rigge opp PCen/laptopen/spillkonsollen din, koble til internett og spille sammen med de du kjenner. I tillegg til alle du til vanlig spiller med fra f.eks Discord, kan du også bli kjent med noen av de ca 200 andre deltakerne. Du får en plass som er 120 cm bred og 55 cm dyp, samt mulighet for å koble deg til internett.

Når du sover velger du helt selv. Du bør ha med deg egen (luft)madrass som du rigger til i soveområdet vårt når du er trøtt nok. Merk at soveområdet er i samme hall som arrangementet, så hvis du er sensitiv for støy så kan du selvfølgelig velge å sove hjemme.

Datatreffet varer døgnet rundt fra tirsdag 20. kl 12:00 til lørdag 24. kl 12:00. Du velger selv når du vil komme og dra innenfor denne tidsrammen, men vi anbefaler alle å være her under hele arrangementet.

Hvor arrangeres AgderLAN?

AgderLAN arrangeres i Hisøyhallen i Arendal. Dette er en idrettshall som ligger ved siden av Hisøy skole. Adressen er Trommestadveien 60, 4816 Kolbjørnsvik.

Underholdning, konkurranser og aktiviteter

Vi arrangerer konkurranser i ulike spill. Mer informasjon om dette kommer, men vi jobber med å få til konkurranser i CS:2, Fortnite, Fall Guys med flere. I tillegg har vi en del underholdning og aktiviteter på scenen.

I tillegg kommer flere av våre sponsorer og samarbeidspartnere med ulike aktiviteter - her er et utvalg:

- Power stiller med premier til flere av konkurransene, og kommer også med en egen stand- Gard stiller med aktiviteter, konkurranser og premier- UiA's e-sportlinje stiller med stand og konkurranser og aktiviteter

Mat og drikke

Vi har en døgnåpen kiosk i hallen der det selges alt fra usunne varer som brus, pizza og godteri, til litt sunnere alternativer som juice og dagens varmmat. Vi har ikke fokus på å tjene mest mulig penger, men det å handle i kiosken hver dag kan bli dyrt i lengden. Det anbefales derfor at man tar med seg noe medbrakt drikke, mat og snacks dersom man ønsker å spare litt penger.

I kiosken er det også vannkokere og microbølgeovner til fri bruk.

Hva bør man ha med seg?

Se vår anbefalte pakkeliste her

Sikkerhet

AgderLAN har et stort fokus på sikkerhet. Vi har om lag 30 vakter i crewet, samt en sikkerhetsleder og en medisinsk leder. Arrangementet skal være trygt.

AgderLAN har også en streng ruspolitikk. Rusmidler er strengt forbudt på arrangementet, og mistanker om ruspåvirkning blant deltakere (og crew) vil bli fulgt opp av vaktleder. Deltakere som mistenkes ruset vil bli bortvist fra arrangementet, og foreldre/foresatte (eventuelt politi) kontaktes.

Hvor raskt er internettet?

Lynraskt! Vi har en nettverkslinje på totalt 10 Gbitps fra Telia. Denne linjen deles på av alle deltakerne som får maks 1 Gbitps hver.

Er det gøy?

Selvfølgelig er det gøy. Bli med!

Klar for LAN?

Billetter er allerede i salg!

Kjøp billett

Made by AgderLAN