Pakkeliste

Det kan være litt vanskelig å vite hva man skal ha med seg - spesielt hvis det er første gang du skal på LAN. Her er en liten pekepinn på hva du bør ha med deg.

Dokumenter

Ha med deg billettbevis (på papir eller på mobil). Dersom du er under 16 år må du også ha med deg ferdig utfylt samtykkeskjema. Det finner du her

Klær og hygiene

Hygiene er viktig - også på LAN. Du bør ha med deg skift for fem dager, håndklede og såpe. Det er garderober i hallen hvor du kan skifte og dusje.

Du bør også ta med deg noen varme sokker og en genser. Det kan være kaldt i hallen, spesielt langs gulvet, og temperaturen i hallen vil variere.

Datautstyr

Dette er noe du bør huske å ta med:

- Din PC, laptop, spillkonsoll e.l.- Skjerm/TV (husk at du ikke kan bruke mer enn 120cm i bredden)- Nødvendige strømkabler og skjermkabler- En minimum 10 meter lang nettverkskabel (så du får koblet deg til vårt internett)- En strømpadde. Du får kun én stikkontakt til rådighet, så du må ha en strømpadde (grenuttak) som gjør at du får strøm til både laptop/pc/spillkonsoll, skjerm, mobillader osv.- Gamingstol/kontorstol. Vi har stoler i hallen, men disse er ikke spesielt gode å sitte på. Ta eventuelt med et par puter hvis du ønsker å bruke våre stoler.

Sovetøy

Ta med deg sovepose, eventuelt dyne og pute, og en luftmadrass/madrass. Grunnet begrenset soveplass må du kunne rydde vekk sovesakene dine når du ikke sover.

Mat

Selv om vi selger mat i kiosken, så er det lurt å ta med seg noe eget. Vi har mikrobølgeovner og vannkokere som du kan låne, disse står i kiosken.

IKKE ta med deg følgende:

- Kjøleskap- Microbølgeovn- Kaffetrakter eller vannkoker- Høyttalere beregnet på store konserter- Varmeovner- Farlige gjenstander, som feks kniver o.l.- Rusmidler eller alkohol- Andre apparater som trekker mye strøm- Store TV'er som bruker mer plass enn de 120x55cm du har fått til rådighet- Sofaer og store lenestoler

Pakket og klar?

Billettsalget har allerede åpnet!

Kjøp billett

Made by AgderLAN